Спортните залагания са високорисково, но потенциално доходоносно начинание, а ключът

...
 Спортните залагания са високорисково, но потенциално доходоносно начинание, а ключът
Коментари Харесай

Футболни залози - Видове коефициенти и как се изчисляват

 

Спортните залагания са високорисково, само че евентуално доходоносно начинание, а ключът към отключване на тези облаги се крие в разбирането на коефициентите. Коефициентите са в основата на всички спортни залози, като най-популярни са богатите на пазари и букмейкърите нормално оферират специфични промоции точно за тях. Все отново, без значение от тактиката или спорта, с който ще решили да опитате шанса си, значимо е да разберете по какъв начин работят коефициентите, с цел да бъдат прогнозите ви сполучливи. В тази публикация ще ви срещнем с това по какъв начин се пресмятат и какви са типовете.

 
Какво е коефициент и по какъв начин се пресмята?
Шансът е езикът на вероятността, който е от значително значение за всеки фен на
залаганията. Коефициентите са методът на букмейкърите да приказват в проценти - вероятността за всеки вероятен излаз може да бъде изразена като дроб от 100, които се събират до 100%. Като се научат да поясняват вярно коефициентите, залагащите ще усилят възможностите си за триумф на пазарите за футболни залози.

 

Макар и на пръв взор преференциални, значимо е да се означи, че
букмейкърите в никакъв случай не оферират коефициенти на равнище 100% късмет. Например, в случай че заложите на " ези-тура " с 50/50 шансове за победа, вместо да предложат коефициент 2.00 (равни пари), те евентуално ще дадат единствено 1,90 - това леко отклоняване от равния коефициент е методът, по който букмейкърите се защищават от залагащите, които стратегически вършат залози за сигурни облаги и финансово се защищават от евентуални загуби.

 

Независимо дали сте новак в
залагането, или просто желаете да опресните знанията си, има доста забавни тактики. Тук, в България, най-популярният метод за пресмятане на коефициенти е десетичният, само че съществува и дробния и американския.

 
Какво е децимален коефициент?
Тези коефициенти са публикувани в Европа. Всичко, което би трябвало да извършите, е да разделите 100 на процентния късмет. Например, залагате на тим с 80% късмет за победа, тогава коефициентът ще се сметне по следния метод: 100/80=1,25. Това значи, че за всеки заложен лев, в случай че коефициентът работи във ваша изгода, ще получите 25 стотинки. Друг образец - при
залог от 4лв. на коефициент 1,25 вие ще спечелите 5лв.

 
Какво е дробен коефициент?
Популярните във Англия дробни коефициенти също са елементарен метод за пресмятане на вероятностите. Например 80% късмет за облага се равнява на 1/4 дробен коефициен, което означва, че на всеки четири пъти има единствено веднъж, когато можете да загубите. По-конкретно при футболните
залози, в случай че има 1/4 късмет за победа, тогава има възможност да победи в три от всеки четири мача.

 
Какво е американски коефициент?
На пръв взор те наподобяват комплицирани, само че в действителност са много разбираеми, откакто се запознаете с тях. Въпреки известността им в Щатите обаче, този вид коефициенти остават относително непознати за залагащите на други легализирани спортни пазари по света.

 

Американските коефициенти биват два типа - позитивни и негативни. Положителните коефициенти показват новобранеца (например +140), като демонстрират какъв брой можете да спечелите, в случай че заложите 100 единици на него. По същия метод негативното число (например -140) демонстрира какъв
залог е нужен за безапелационна победа на стремежи от вас резултат с погашение на 100 единици.

 

 публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР